GORE-TEX®

Takuu kuivista jaloista - kaikissa pohjolan keleissä

POMAR GORE-TEX® ON TAKUU KUIVISTA JALOISTA - KAIKISSA POHJOLAN KELEISSÄ

 

Olemme erikoistuneet GORE-TEX®-kenkien valmistukseen ja saimmekin GORE-TEX®-lisenssin jo vuonna 1994 ensimmäisenä ja ainoana suomalaisena käyttöjalkineiden valmistajana. Haluamme valmistaa kenkiä, jotka ovat mahdollisimman mukavia ja toiminnallisia - säällä kuin säällä. Tähän tarkoitukseen GORE-TEX® on ihanteellinen valinta.

GORE-TEX® on vuoriin laminoitu mikrohuokoinen kalvo, joka suojaa ulkopuolelta tulevalta vedeltä, päästäen samalla kengän sisälle muodostuvan kosteuden ulos.

Vuorin saumat teipataan ja kenkä suojataan vedeltä pohjan alueelta täydellisen vedenpitävyyden saavuttamiseksi. GORE-TEX®-kengän päällismateriaalissa on vedenkestokäsittely, joka estää nahan vettymisen. Käsittelyn ansiosta vesi ei imeydy päälliseen, jalkineet kuivuvat nopeasti eikä suolaraitoja muodostu.

Tutustu kattavaan GORE-TEX®-kenkien valikoimaamme.


Testaus

 

Ennen kuin uusi Pomar GORE-TEX® -tuote pääsee kaupan hyllylle, sen vedenpitävyys ja hengittävyys testataan. Kengän valmistuksen eri vaiheissa tuotteille tehdään testejä erilaisilla mittauslaitteilla. Lisäksi W.L. Gore Ltd auditoi jokaisen GORE-TEX®-valmistuslisenssin haltijan vuosittain. Vuonna 2012 saimme tässä auditoinnissa korkeimmat koskaan annetut laatupisteet. Vuoden 2023 auditoinnin tulos oli jälleen korkealuokkainen (Quality Alliance Partner). Jokainen Pomar GORE-TEX®-pari on siis tutkittua ja testattua laatua.


Uusi GORE-TEX® ePE - ympäristö edellä

 

Pomar on yksi ensimmäisistä jalkinevalmistajista, jotka ottivat käyttöön GORE-TEX®:in uuden ePE-kalvon. Vuonna 2022 myyntiin tullut kalvo on PFC-vapaa ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Pomarin AW22-mallistossa on kolme kenkää, joissa käytetään uutta GORE-TEX® ePE -kalvoa. Tulevina vuosina on tarkoitus, että kaikki Pomarin kengät korvataan uudella ympäristöystävällisemmällä GORE-TEX®-kalvolla.

GORE-TEX® ePE-kalvon etuja:

  • 100 % vedenpitävä ja hengittävä
  • PFC-vapaa
  • ohuempi ja kevyempi
  • matalampi hiilijalanjälki

Lue lisää GORE-TEX®:n sivuilta.


POMARIN KENKIÄ GORE-TEX® ePE -KALVOLLA

Sold out

Sold out

Sold out