Pohjat

Pomar Winter GRIP+

Suunniteltu pitämään lumella ja jäällä, tämä pohja löytyy muun muassa SAANA ja KOLI -huopasaappaista. Näissä pohjissa pohjan kuvio on muotoiltu takaamaan paras pito talvisissa oloissa, jättäen tarpeeksi tilaa pakkautuvalle lumelle. Pohja on myös normaalia paksumpi lämmöneristyksen lisäämiseksi.

Pomar Winter Grip+ pitopohja

Pomar Traction

Pomar Traction -pohja on monipuolinen vaihtoehto syksyisiin ja talvisiin keleihin matalamalla tennarityylisellä profiililla. Pidon tässä pohjassa tuottaa TR-kumi yhdistettynä kuviontiin. Vaikka pitoa ei tässä mallissa ole viety niin äärimmäisyyksiin, kuin esimerkiksi Traction-mallissa, pitää tämäkin pohja sinut pystyssä loskaisilla kaduilla. Pomar Traction+ -pohjalla varustettuja kenkiä ovat muun muassa VARPU,

Pomar Traction -pitopohja

Pomar ANTI-SLIP

ANTI-SLIP on suunniteltu kaikista liukkaimpiin ja jäisiin olosuhteisiin. Käännettävät piikit kantapäässä tuottavat pidon jolla pysyt pystyssä pinnalla kuin pinnalla. Saapuessasi sisätiloihin piikit saa käännettyä pois, jotta lattiat pysyvät vahingoittumattomina. ANTI-SLIP -pohjilla varustettuja kenkiä ovat muu muassa naisten LAUHA .

Pomar ANTI-SLIP -pitopohjat

Nordic GRIP+

Korkeampi profiili ja aggressiivisempi kuviointi tekevät Nordic GRIP+ -pohjasta hieman talvisemman vaihtoehdon Traction -pohjaan verrattuna. Materiaalina käytetty TR-kumi takaa parhaan mahdollisen pidon liukkaissa olosuhteissa. Nordic GRIP+ -pohjalla varustettuja kenkiä ovat muun muassa naisten SAARI, ja MALLA -mallit.

Pomar Nordic GRIP+ -pitopohja

Pomar TR

TR-pohjiamme valmistetaan useilla eri kuvioinneilla, jotka on muotoiltu kengän mukaan. Kaikki näistä ovat monikäyttöisiä kenkiä syksyyn ja talveen. Tämä esimerkkipohja löytyy naisten RAE ja AAVA. Siinä on käytetty 'Kommando'-kuviointia, joka takaa pidon esimerkiksi mutaisilla poluilla, mutta on samalla helppo puhdistaa reilumpien välien vuoksi.

Pomar TR-pohja