POMAR - Palkittu Huopamallisto


#thepomarfeltboot 
#fenniaprize17

Pomar huopamallisto sai 19.1.2017 Fennia Prize Honourable Mention muotoilupalkinnon. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Halusimme päivittää suomalaisen perinteisen huopasaappaan tälle vuosituhannelle ja muuttuvan ilmaston vaatimuksiin hyödyntäen huopamateriaalien viimeaikaisen kehityksen ja pohjoismaisen muotoilun nosteen maailmalla.

Suunnittelun lähtökohtana oli muotoilla jotakin sellaista joka versoo suomalaisista juuristamme ja Pohjolan elämäntavasta lähellä luontoa. 
Halusimme luoda uutta talveen ja mietimme huopikkaita, miten ihanat pakkaskengät ne ovatkaan. Niissä vain on yksi ongelma, nämä meidän talvet.

Päätimme yhdistää perinteen ja uuden teknologian tuodaksemme huopasaappaan tähän päivään. Tuloksena on vedenpitävä, lämmin ja liukkaalla pitävä Pomar GORE-TEX® huopasaapasmallisto. Selkeäksi muotoiltu mallisto on otettu hienosti vastaan Pohjolan ja Japanin markkinoilla ja huopasaappaisiimme ovat tykästyneet myös bloggarit.  Meille on innostavaa saada sosiaalisen median kanavien kautta suoraa palautetta kuluttajilta ja sitä olemme todella saaneet huopamallistosta, kiitos kaikille sitä lähettäneille! 
Tekemämme työ on nyt palkittu ja tästä on hyvä jatkaa työtä suunnitellaksemme yhä uusia kuluttajan odotuksiin vastaavia eettisesti kestäviä laatujalkineita.

The Pomar Felt Boot Collection
Fennia Prize Honourable Mention 2017

Suunnittelijat
Minna Peltomäki, Design Manager
Mette Hiltunen, Designer

Tutustu palkittuun, muotokieleltään selkeään ja kaikissa talven sääolosuhteissa toimivaan huopamallistoomme

Hanki nyt itsellesi saappaiden sävyissä monikäyttöinen, laadukas ja graafisen tyylikäs Pomar huopalaukku