POMAR VILLAHUOPA

 

Lunta, vettä tai räntää – Pomar huopa suojaa kaikelta

 
Fennia Prize muotoilupalkittu huopamallistomme saa inspiraationsa käsityötaidosta, luonnosta ja pohjoismaisesta elämäntavasta. Suunnittelimme perinteisen huopikkaan uusiksi vastaamaan nykypäivän tarpeita ja pohjoisia sääoloja.
 
Materiaalina huopa on erinomainen jalkineiden valmistuksessa, sillä villa on luonnostaan lämmin ja hengittävä. Yhteistyössä GORE-TEX®in kanssa kehitimme huopamallistosta myös vedenpitävän. Selkeäksi muotoilluissa Pomar huopajalkineissa voit siis nauttia kaikista Pohjolan säistä kuivin jaloin ja hyvillä mielin.

 POMAR VILLAHUOPA on valmistettu Italiassa. Huopa sisältää 70 % villaa ja 30 % polyesteriä ja siinä on vedenkestokäsittely. Villa on erittäin lämmin ja hengittävä jalkinemateriaali. Polyesteriä huovassa on mukana paremman kulutuskeston ja ryhdikkyyden saavuttamiseksi. Täysvillaisen materiaalin kulutuskesto ei olisi riittävä siihen mitä vaaditaan jalkineidemme kestävyydeltä. Lämmin, hengittävä, vedenpitävä, tyyliltään ajaton ja käyttöä kestävä sekä olosuhteisiinsa suunniteltu jalkine on meistä ekologisesti järkevä valinta.

Mulesing-vapaata

Huopamateriaaliin käytetään ainoastaan sertifioitua mulesing-vapaat” uutta villaa Uudesta Seelannista ja Britanniasta. Tuottaja on italialainen Lanificio Bigagli, joka suhtautuu vakavuudella eläinten oikeuksiin ja ympäristökysymyksiin. Yritys on mukana 4sustainability-verkostossa ja on sitoutunut kehittämään valmistusprosessiaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Bigagli on sitoutunut kemikaalien käytön vähentämiseen tuotannossaan. Näin varmistetaan niin työntekijöiden kuin tuotteiden loppukäyttäjienkin turvallisuus ja minimoidaan negatiiviset vaikutukset ympäristöön.