Pomar GRIP+ pohjat

Pysy pystyssä kelillä kuin kelillä

Syksyn loskaisesta lenkkipolusta kevättalven jäiseen jalkakäytävään - meiltä löydät sopivat kengät Suomen talveen. GRIP+ mallistomme pohjautuu lähes 60 vuoden kokemukselle kenkien valmistamisesta Suomen talveen.


Pomar Nastapohjat

Pomar Nastapohja koostuu EVA-kumista, joka säilyttää ominaisuutensa kovemmillakin pakkasilla ja teräspiikeistä, jotka pitävät sinut pystyssä jäiselläkin pinnalla. Askeleesi pysyy keveänä, sillä olemme onnistuneet pitämään näiden kenkien painon todella alhaisena.

Nastapohjat eivät täysin poista liukastumisen riskiä. Pohjien nastat ovat aina esillä eikä Tuotetta ei suositella sisäkäyttöön.


Pomar Nordic GRIP+

Voimakkaasti kuvioitu pohjarakenne suomalaista talvea varten valikoiduilla materiaaleilla takaavat tämän pohjan pidon. Jos Winter GRIP+ tuntuu hieman yliampuvalta, tämä on valintasi.

Pomar Winter GRIP+

Suunniteltu viemään sinut määränpäähäsi läpi lumen ja jään. Talvirenkaista inspiraationsa saanut pohjarakenne on valmistettu useasta eri kumiseoksesta. Tämä tarkoittaa sitä, ettei pohja jäykisty kylmimmissäkään olosuhteissa ja tarttumapintaa on riittävästi.

Pomar Trail GRIP+

Uusi Pomar Trail GRIP+ TR-kumipohja on kuvioitu tarjoamaan pitoa liukkaammissakin olosuhteissa, eikä se menetä ominaisuuksiaan lämpötilan laskiessa pakkasen puolelle.


Pomar ANTI-SLIP

ANTI-SLIP on suunniteltu erityisesti jäisiin olosuhteisiin.

Kantapäästä kätevästi kääntyvät piikit pitävät huolen siitä, että jäisemmälläkään jalkakäytävällä ei tarvitse huolehtia pystyssä pysymisestä. Sisätiloihin siirtyessä voit napsauttaa piikit vain pois ilman huolta parkettien pilaantumisesta.

 


Pomar City GRIP+

Kaupunkien vaihteleviin talviolosuhteisiin City GRIP+ on osuva valinta. Matalaprofiilinen pohja näyttää tyylikkäältä, mutta on myös toimiva. Pohja ei jäykisty kylmälläkään kelillä ja pitää jalat lämpiminä myös bussipysäkillä seistessä.


GRIP+ pitopohjat pohjolan talvikeleihin.