Hoito-ohjeet

PINTANAHAN HOITO (nappanahka)

Pyyhi lika nahkajalkineista haalealla vedellä ja kuivaa jalkineet huoneenlämmössä, ei esimerkiksi patterin päällä. Käytä suojaavia ja hoitavia voiteita pintanahan hoitoon, voit myös kyllästää jalkineet pintanahalle soveltuvalla suihkeella. Kengän pikakiillokkeet on tarkoitettu vain satunnaisesti käytettäviksi kiillon antajiksi, ne eivät hoida nahkaa.

Käytä GORE-TEX® jalkineille niille soveltuvia hoito-aineita, ettei jalkineen hengittävyys kärsi. Tutustu hyvin hoitoaineen käyttöohjeisiin ja valitse tummille jalkineille nahansävyinen ja vaaleille väritön aine. Kokeile ainetta aina ensin näkymättömään paikkaan. Levitä nahkavoidetta puhdistetulle jalkineelle, anna aineen vaikuttaa noin 10 minuuttia ja pyyhi ylimääräinen voide jalkineesta. Kiillota jalkine kenkäharjalla tai nukkaamattomalla liinalla edestakaisin vedoin. Säilytä jalkineesi kiillotettuna ja puhdistettuna huoneenlämmössä pölyttömässä paikassa, näin ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.

HALJASMOKAN HOITO

Puhdista lika jalkineista haalealla vedellä ja kuivaa jalkineet huoneenlämmössä, ei esimerkiksi patterin päällä. Kuivuneen irtolian voit harjata jalkineesta mokalle soveltuvalla harjalla tai sienellä, joka ei nukkaa eikä riko nahan pintaa. Suojaa jalkineet mokalle soveltuvilla hoitoaineilla. Käytä GORE-TEX® jalkineille niille soveltuvia hoito-aineita, ettei jalkineen hengittävyys kärsi.

Suojaa jalkineet kuivana vasta kun olet ensin puhdistanut ne. Tutustu hyvin hoitoaineen käyttöohjeisiin ja valitse tummille jalkineille nahansävyinen ja vaaleille väritön aine. Kokeile ainetta aina ensin näkymättömään paikkaan. Säilytä jalkineesi puhdistettuna huoneenlämmössä pölyttömässä paikassa, näin ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.
 

NUPUKKINAHAN HOITO (vahanupukki)

Puhdista lika jalkineista haalealla vedellä ja kuivaa jalkineet huoneenlämmössä, ei esimerkiksi patterin päällä. Kuivuneen irtolian voit harjata jalkineesta nupukille soveltuvalla harjalla tai sienellä, joka ei nukkaa eikä riko nahan pintaa. Nupukkikivellä hieromalla voit uudistaa nupukin pintaa, jos se on alkanut kiiltää. Suojaa jalkineet puhdistettuna ja kuivana nupukille soveltuvilla hoitoaineilla.

Käytä GORE-TEX® jalkineille niille soveltuvia hoito-aineita ettei jalkineen hengittävyys kärsi. Tutustu hyvin hoitoaineen käyttöohjeisiin ja valitse tummille jalkineille nahansävyinen ja vaaleille väritön aine. Kokeile ainetta aina ensin näkymättömään paikkaan. Säilytä jalkineesi puhdistettuna huoneenlämmössä pölyttömässä paikassa, näin ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.


HUOVAN HOITO

Puhdista lika jalkineista haalealla vedellä ja kuivaa jalkineet huoneenlämmössä, ei esimerkiksi patterin päällä. Huopa ei tarvitse erityisiä hoito-aineita, mutta voit suojata materiaalia ja uudistaa sen väriä tekstiilille soveltuvilla hoitoaineilla. Käytä GORE-TEX® jalkineille niille soveltuvia hoito-aineita, ettei jalkineen hengittävyys kärsi.

Suojaa jalkineet kuivana vasta kun olet ensin puhdistanut ne. Tutustu hyvin hoitoaineen käyttöohjeisiin ja valitse väritön aine. Kokeile ainetta aina ensin näkymättömään paikkaan. Säilytä jalkineesi puhdistettuna huoneenlämmössä pölyttömässä paikassa, näin ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.

RASVA- ja VAHANAHAN HOITO

Puhdista lika jalkineista haalealla vedellä ja kuivaa jalkineet huoneenlämmössä, ei esimerkiksi patterin päällä. Kuivuneen irtolian voit harjata jalkineesta varoen puhtaalla kenkäharjalla tai sienellä.

Suojaa tuote erityisesti rasva- tai vahanahalle soveltuvilla hoitoaineilla. Sopimattomat hoito-aineet saattavat muuttaa nahan ilmeen.  Käytä GORE-TEX® jalkineille niille soveltuvia hoito-aineita ettei jalkineen hengittävyys kärsi. Tutustu hyvin hoitoaineen käyttöohjeisiin ja valitse tummille jalkineille nahansävyinen ja vaaleille väritön aine. Kokeile ainetta aina ensin näkymättömään paikkaan.

Säilytä jalkineesi puhdistettuna huoneenlämmössä pölyttömässä paikassa, näin ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.
 

JOKASÄÄN MATERIAALIN HOITO

Jokasään materiaali hylkii vettä ja likaa. Lian ja tahrat voit poistaa kostealla liinalla. Jokasään materiaali ei tarvitse hoito- eikä suoja-aineita. Säilytä jalkineesi puhdistettuna huoneenlämmössä pölyttömässä paikassa, näin ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.


MIKROKUITUMOKAN HOITO

Puhdista lika jalkineista haalealla vedellä ja kuivaa jalkineet huoneenlämmössä, ei esimerkiksi patterin päällä. Kuivuneen irtolian voit harjata jalkineesta mokalle soveltuvalla harjalla tai sienellä, joka ei nukkaa eikä riko materiaalin pintaa. Mikrokuitu ei tarvitse erityisiä hoito-aineita, mutta voit suojata materiaalia ja uudistaa sen väriä mokkanahalle soveltuvilla aineilla. Käytä GORE-TEX® jalkineille niille soveltuvia hoito-aineita, ettei jalkineen hengittävyys kärsi.

Suojaa jalkineet kuivana vasta kun olet ensin puhdistanut ne. Tutustu hyvin hoitoaineen käyttöohjeisiin ja valitse tummille jalkineille materiaalinsävyinen ja vaaleille väritön aine. Kokeile ainetta aina ensin näkymättömään paikkaan. Säilytä jalkineesi puhdistettuna huoneenlämmössä pölyttömässä paikassa, näin ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.