Pomar +plus

Suunniteltu sinulle joka tarvitset leveämpää istuvuutta,
tukea sekä helppoa puettavuutta

Pomar +plus -mallisto on huolella suunniteltu sinulle joka tarvitset leveämpää istuvuutta, mukavuutta, tukea ja helppoa puettavuutta. Löydät Pomar +plus -valikoimasta jalkineita useammassa lestinleveydessä, jotka merkitsemme yleisen tavan mukaan laajuuskirjaimin H-K.

Olemme varustaneet Pomar +plus -jalkineet nilkkaa ja kantapäätä tukevalla vahvistetulla kantakapilla ja kiertojäykällä lenkkijousella kannan alla. Monet yksityiskohdat kuten tarraremmit, alas aukeavat ja helposti tartuttavat vetoketjut ja pitkälle viedyt nauhoitukset helpottavat pukemista. Pehmeät saumarakenteet ja materiaalit ehkäisevät hankaumia.

Pomar +plus -jalkineissa on mukavuutta lisäävä, pehmustettu, irrotettava ja iskuilta suojaava mukavuuspohjallinen. Pohjallisen materiaali sitoo kosteutta, tuoksuja ja pitää jalat raikkaina. Jos haluat jalkineeseen lisää väljyyttä, saat yhden laajuuden lisää poistamalla pohjallisen.

Jos haluat napakampaa istuvuutta voit lisätä pohjallisen alle toisen tasaisen pohjallisen. Voit myös vaihtaa tilalle oman yksilöllisen pohjallisen. Kuivattamalla pohjallisen erillään käytön jälkeen jalkine kuivuu nopeammin ja säilyttää käyttömukavuutensa pidempään.

TUTUSTU MALLEIHIN

Sold out
Sold out
Sold out

Naisten kengät

Miesten kengät