POMAR - Tervetuloa talvi
Autoon on vaihdettu talvirenkaat, mutta miten on pidon laita jalkakäytävällä? Pomar pitopohjat ovat suojanasi talven liukkailla!

Pomar pitopohjat kehitimme Pohjolan talvikeleihin. Haimme niihin innoitusta kitkarenkaiden teknologiasta. Pohjien kaksoiskomponentti TR-kumimateriaali sekä optimoitu kuviointi tuovat vahvaa pitoa talven liukkailla ja pehmeä TR-kumi säilyttää pito-ominaisuutensa kovallakin pakkasella. Tutustu malleihin:

Naisten pitopohjat

Miesten pitopohjat
ANTI-SLIP liukuestepohja tuo turvaa lumella ja jäällä.

Voit nauttia talvesta oli sää mikä tahansa kun käytössäsi on Pomar ANTI-SLIP -liukuestepohja. Helppokäyttöisen metallisen liukuesteen voit kääntää pito-asentoon liukkaalla. Sisälle tullessasi ja kun keli ei vaadi erityistä pitoa, käännä se pois päältä. Monet kauppakeskukset ovat kieltäneet nastakenkien käytön lattioiden vioittumisen takia, ANTI-SLIP –pohjilla tätä ongelmaa ei ole, ne toimivat kaikissa ympäristöissä. Hanki itsellesi tai läheisellesi hyvännäköistä mukavuutta ja turvaa talven liukkaille!


Naisten ANTI-SLIP

Miesten ANTI-SLIPPidä jalat lämpiminä ja nauti talvesta!

Kun varpailla on kylmä, on pian kylmä koko kropassa. Pomar talvikengissä pysyt lämpimänä ja voit nauttia täysillä pakkaskeleistä. Useista malleistamme löydät villasekoitevuorin, joka on lämmin, kestävä ja monikäyttöinen vuori. Kovimmille pakkasille loistava vaihtoehto ovat ihanan lämpimät ja pehmeät lammasturkisvuoriset mallit – ne ovat todellista luksusta talveesi, saatavilla myös GORE-TEX -kalvolla. Tutustu nyt:

Naisten villasekoitevuoriset

Miesten villasekoitevuoriset

Lasten villasekoitevuoriset

Naisten turkisvuoriset