POMAR - Palkittu Huopamallisto


#thepomarfeltboot
#fenniaprize17

Pomar huopamallisto sai 19.1.2017 Fennia Prize Honourable Mention muotoilupalkinnon. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Pomar halusi päivittää suomalaisen klassisen huopasaappaan tälle vuosituhannelle ja muuttuvan ilmaston vaatimuksiin hyödyntäen huopamateriaalien viimeaikaisen kehityksen ja pohjoismaisen muotoilun nosteen maailmalla. Nyt tämä työ on palkittu hienosti ja voimme jatkaa tiivistä kehitystyötä suunnitellaksemme yhä uusia kuluttajan odotuksia ja tarpeita palvelevia eettisesti kestäviä laatujalkineita.

Suunnittelun lähtökohtana oli halumme luoda uutta talveen. Jotakin sellaista joka versoo suomalaisista juuristamme ja Pohjolan elämäntavasta lähellä luontoa. Omaleimaisen malliston joka pitää mielen lämpimänä tuli taivaalta lunta, vettä tai räntää. Mietimme huopikkaita, miten ihanat pakkaskengät ne ovatkaan, niissä vain on yksi ongelma, nämä meidän talvet.

Päätimme yhdistää perinteen ja uuden teknologian ja tuloksena ovat vedenpitävät ja lämpimät Pomar GORE-TEX® huopasaappaat ja nyt myös laukut. Suosittu selkeäksi muotoiltu mallisto on otettu todella hyvin vastaan Pohjolan ja Japanin markkinoilla ja huopasaappaisiin ovat tykästyneet myös bloggarit.  Meille on innostavaa saada sosiaalisen median kanavien kautta suoraa palautetta kuluttajilta ja sitä olemme todella saaneet huopamallistosta, kiitos kaikille sitä lähettäneille!

The Pomar Felt Boot Collection
Fennia Prize Honourable Mention 2017

Suunnittelijat
Minna Peltomäki, Design Manager
Mette Hiltunen, Designer

Tutustu palkittuun, muotokieleltään selkeään ja kaikissa talven sääolosuhteissa toimivaan huopamallistoomme.  Mikä malli on sinun suosikkisi?  KATSO MALLIT

Saatavilla myös Pomar huopalaukku. Hanki nyt nahkaremmeillä varustettu, selkeäksi muotoiltu, laadukas ja toimiva huopalaukku.  TUTUSTU